Frontpage
Recipes
About us
DA
EN
Login
Signup
Back
Recipe
Portobellosvampe med nøddefyld
Jes Madsen
|
20 Minutes |
4 Persons
Lækker nøddefyldte portobellosvampe til enten grillen eller ovnen.
0 Ratings
Language:
Danish
English
Add to favorite
Ingredients
Ingredients for
4
persons
4
pcs
Portobello Mushrooms
100
Gram
Almonds
100
Gram
Hazelnuts
2
pcs
Garlic
100
Gram
Red Pesto
50
Gram
Parsley
1
pcs
Tomatoes
Procedure
1
Hak mandler, hasselnødder, hvidløg og persille, og bland det sammen med salt, peber og pestoen.
2
Skær nogle tomater i både og læg dem på toppen. Pres dem evt. lidt ned i nøddefyldet.
3
Drys evt. med revet ost på toppen og et blad basilkum.
4
Bag i ovnen på 200 grader i 20 minutter, eller smid dem på grilllen i 10 minutter.
Read_more